Pákozd

2013.06.13. 11:13

Ünnepélyes éremátadás

Az elmúlt évben a harmadik, idén már a második helyet szerezték meg a pákozdi fiatal labdarúgók korosztályuk bajnokságában. Talán nem marad majd felismeretlenül tehetségük.

Tihanyi Tamás

A megyei II. osztályban utolsó hazai mérkőzését játszó Pákozd labdarúgó csapatának június 9-i, vasárnapi mérkőzése előtt ünnepélyes éremátadásnak voltak szemtanúi a labdarúgó pályára kilátogató szurkoló. A 2012-2013-as szezonban, a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség (FMLSZ) U-13-as korosztályának C csoportjában Pákozd együttese a tavalyi bronzérem után a helyezésükért járó ezüstérmet ünnepélyes külsőségek közepette Gajdos Bélától, az FMLSZ elnökségi tagjától vehették át.

A csapat tagjainak gratulált még Pákozd polgármestere, Takács János is, aki a csapatról készített tablót nyújtott át Andorka Péter vezetőedzőnek, mely a sportöltöző falain remélhetőleg örök emlék és példa marad. Edzői tevékenységét ugyancsak egy éremmel köszönték meg Molnár Istvánnak, illetve házi gólkirályi címéért oklevélben részesült Erdész Patrik. Andorka Péter edzői munkáját emlékplakettel köszönték meg.


- A szezon elején, hétről-hétre igen nagy várakozással, izgalommal indult neki a bajnokságnak az U-13-as csapat, hiszen a célkitűzés a dobogó magasabb fokára való feljutás volt. Komoly edzési felkészülések, rengetek gyakorlásnak, edzői utasításainak eredményeként sikerült a bajnokságban az ezüstérem megszerzése - összegzett a Hírlapnak Takács János polgármester.

- Köszönet illeti a szülőket, akik biztosították, hogy a gyermekek a vidéki meccsekre eljuthassanak és biztosították azt is, hogy ott lehessenek az edzéseken és természetesen tiszta szívből szurkoltak a fiataloknak mérkőzésről-mérkőzésre.

Pákozdon azt remélik, hogy az ifjak helytállása példamutató lesz minden korosztály számára és tovább folytatódik remek szereplésük a következő szezonban is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!