Hirdetés

2018.07.18. 16:03

Tudja, milyen a karácsonyi kártya képeslap?

Karácsonyi képeslap készíttetés iránt érdeklődik? Többféle típus közül válogatna, hogy mindenki számára megtalálja a legjobb megoldást? Az egyedi és különleges megoldások híve? Vagy inkább részesítené előnyben az olyan egyszerű darabokat, mint a kártya képeslap? Napjaink kínálata minden korábbinál szélesebb, és egészen prémium kategóriás képeslapokkal is találkozhatunk a választékban.

De vajon mennyire van létjogosultságuk ezeknek a daraboknak mai korunkban, amikor már online is néhány kattintással küldhetünk virtuális képeslapot?

Reneszánszát éli a hagyományos karácsonyi képeslap

Mindennapjainkban átvette az uralmat a világháló, és ma már alig akad olyan elfoglaltság, amelyet ne intézhetnénk el online. Természetes, hogy a legegyszerűbb lenne ez akkor is kihasználni, ha karácsonyi képeslap küldéséről van szó. Megszámlálhatatlanul sokféle olyan weboldallal találkozni, amelyek online képeslapküldési lehetőséget kínálnak.

Tény, hogy sokan élnek is mindennek kényelmével, de a karacsonyi-kepeslapok.hu is azt tapasztalja, hogy az emberek egyre inkább visszatérnek a hagyományos, papír-alapú megoldásokhoz. Mi ennek az oka? Sokak számára bőven elég az online világból akkor, ha egész nap a számítógép előtt dolgoznak, vagy hivatalos ügyeiket is ott intézik.

Persze a netes kommunikácó rendkívüli módon felgyorsítja a feladatok elvégzését, és a kapcsolattartást, de mégis vannak olyan alkalmak, amikor megéri kiszakadni mindennek bűvköréből, és a hagyományos megoldásokat előnyben részesíteni.

Kártya képeslap nem csak az egyszerűség híveinek

Ma már prémium kategóriás, minden extrával ellátott karácsonyi képeslap kínálattal találkozhatunk, és a nyomtatáshoz is speciális technológiát alkalmaznak a szakemberek. De mi a helyzet akkor, ha egy egyszerű, gyorsan elkészülő megoldást szeretnénk előnyben részesíteni?

Ekkor kerülnek képbe a kártya képeslap fajták, amelyeket borítékban, vagy akár csak egyszerűen az ajándéktáskába téve is mellékelhetjük a meglepetéshez. A többféle papír, dekoráció, szín, minta és betűtípus között mindenki megtalálhatja azt, amelyik ízlésének vagy például a céges image-nek a leginkább megfelel.

A kártya képeslap egyébként ideális választás lehet például az alkalmazottak karácsonyi ajándéka mellé és akkor is, ha nagy mennyiségben szeretnénk rendelni.

Karácsonyi képeslap a céges image építésének szolgálatában

Az üzleti kapcsolatok terén nem csak a határidők betartásának, a gyors reagálásnak és a zökkenőmentes kommunikációnak jut fontos szerep, hanem annak is, hogy a különleges alkalmakkor elfeledkezünk-e a jó kívánságokról.

Tipikusan ilyen időszak az év vége, amikor a karácsony és az újév kapcsán nagyon fontos, hogy kifejezzük odafigyelésünket a céges partnerek felé is. Ennek kiváló módja lehet a karácsonyi képeslap küldése, ám esetében mindenképpen helyezzünk hangsúlyt a prémium minőségre. Ezzel sokat elárulhatunk ugyanis arról, hogy mennyire tartjuk fontosnak a másikkal való kapcsolatot, és milyen minőséget várhatnak el tőlünk a jövőben a munkavégzés terén. Alapvetően elmondható tehát, hogy a karácsonyi képeslap a céges image építésének lényeges eszköze, így az online küldhető, túlontúl egyszerű megoldások helyett készíttessünk inkább hagyományos, papír alapú képeslapot az alkalomra.

Ugyan azt gondolhatnánk, hogy az év vége még nagyon messze van, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a hónapok bizony gyorsan telnek. Az év végén összesűrűsödő feladatok előtt érdemes gondoskodni az ideális karácsonyi képeslapok kiválasztásáról, hogy ne maradjon mindez az utolsó pillanatra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában