Rendőrségi

2010.06.16. 09:32

Eltűnt fiút keresnek a Velencei-tónál

FMH - Két társával bérelt kedden kora este vízibiciklit egy 15 éves baracskai fiú, akit a vízből kifelé jövet veszítettek szem elől. A rendőrség már aznap este megkezdte a kutatást, amely szerdán délelőtt is folytatódik.

feol.hu

A három tizenéves fiú este hat óra előtt bérelt vízibiciklit. A velencei IFI strandról mentek be a tóra, majd amikor a biciklit vissza akarták vinni, a parttól mintegy 20 méterre a 15 éves János leszállt és a vízben gyalogolva indult el kifelé. Két barátja addig kikötötte a biciklit és kimentek a partra, de barátjukat akkor már sehol sem látták. Arra gondoltak, biztos már kiért és elment valami élelemért. Úgy két órát vártak rá, de nem érkezett vissza a letett holmijukhoz. Ezután értesítették szüleiket – tudtuk meg R. Szabó Ágnestől, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a fiúk által megjelölt helyen a kutatást, de az esti-éjszakai keresés során nem jártak eredménnyel. Szerda reggel a speciális mentők búvárai érkeztek a helyszínre, az ő bevonásukkal, rendőrmotoros hajók közreműködésével a parttól távolabbi területek átvizsgálását kezdték meg. A keresés tart.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!