Székesfehérvár

2009.03.23. 03:29

Székesfehérvári lány lett a legszebb hölgy

Veszprém - A székesfehérvári Major Klárát kiáltotta ki a zsűri Nyugat-Magyarország legszebb hölgyének a Veszprém Arénában szombaton este. A legsármosabb férfi a várpalotai Horváth Ádám .

Fejér Megyei Hírlap

A Szépség és Egészség sziget rendezvényei vasárnap jótékonysági futással és koncertekkel folytatódtak.

Első alkalommal adott otthont a Veszprém Aréna a szépségversenynek, amely kétnapos nagyszabású szórakoztató rendezvénnyé nőtte ki magát.



Különféle szakmai kiállításokkal, vásárral, sőt még véradással is várta a szervező Szépország Rendezvényiroda a látogatókat.

A Szépség és Egészség szigetévé váló veszprémi rendezvénycsarnokban szombaton este a főszerep azoké a Dunántúlról érkezett hölgyeké és uraké volt, akik versenyre keltek a Nyugat-Magyarország Szépe és a Mr. Sárm 2009 címekért.

Az utcai viseletben, fürdőruhában, majd estélyiben való megjelenés után a hölgyek közül a zsűri Major Klárát választotta a legszebbnek, első udvarhölgye a szintén székesfehérvári Kőrösi Ágnes, a harmadik helyezett pedig a veszprémi Kern Szabina lett.

A legsármosabb férfi címet Horváth Ádám nyerte el, őt Németh Péter (Márkó) és Takács Dániel (Veszprém) követte.

Vasárnap délelőtt fél 11-kor jótékonysági futással folytatódtak a programok, az Aréna elől Kádártáig és vissza lehetett teljesíteni a távot. A nevezési díjakból befolyt összegből a Gyermekmosoly és a Mosolygó Kórház Alapítványt támogatták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!