Frissen Fejérből

2021.07.15. 12:30

Fekete szerda – Hat baleset is történt egymás után, ebből három az M7-esen

Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszára a következő három esetben riasztották a székesfehérvári tűzoltókat július 14-én.

Fejér Megyei Katasztrófavédelem

Kora délután Sukoró térségében a bal pályaszakaszon egy személy- és egy kishaszongépjármű ütközött. A kishaszongépjármű az úttestet elhagyva felborult és kigyulladt, a tűz az aljnövényzetre is átterjedt. A kiérkező székesfehérvári hivatásos tűzoltók az égő járművet eloltották.

 

Nem egészen fél órával az esetet követően Velence közelében a jobb pályaszakaszon három személygépjármű ütközött, melynek erejét mutatja, hogy az egyik jármű az árokban fejtetőn állt meg, míg a másik kettő a belső sávban forgalmi akadályt képezett.

Késő délután szintén a bal pályaszakaszon Székesfehérvárnál két személygépjármű ütközött, melyből az egyik az oldalára borult.

Mindhárom esetben a székesfehérvári hivatásos tűzoltók avatkoztak be, áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt.

A megye déli és északi részén is történtek balesetek.

Sárbogárdon egy autó az árokba csapódott, ahol az oldalán állt meg. Nem sokkal az esetet követően, közel azonos időben Dunaújvárosban négy gépjármű ütközött, Bicskén pedig egy közúti baleset során egy gépjármű az oldalára borult.

Mindhárom esetben az érintett települések tűzoltói közreműködtek a kárfelszámolásban, áramtalanították a járműveket, megszüntették a forgalmi akadályt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!