Frissen Fejérből

2022.07.09. 10:07

Áruházi tolvajt és ittas járművezetőt csíptek nyakon a rendőrök

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből kiderül, hogy július 8-án két fontos ügyben is intézkedtek az egyenruhások.

Kecskés Zoltán

Illusztráció

Forrás: Csapó Balázs /Kisalföld

Székesfehérváron, egy a Holland fasoron levő áruházba kértek rendőri segítséget 2022. július 8-án kora délután, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy nő különféle termékeket próbált meg fizetés nélkül eltulajdonítani az önkiszolgáló kasszákon keresztül. Az egyenruhások a 28 éves soponyai lakost elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene a nyomozók büntetőeljárást indítottak – olvasható a rendőrség szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. 

Sárbogárdon, a Szent István utcában ellenőriztek a járőrök egy Opel típusú személygépjárművet és az azt vezető helyi lakost 2022. július 8-án délután. A rendőrök a gépkocsivezetővel szemben alkoholtesztet alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták és további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. A 70 éves férfival szemben büntetőeljárás indult a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!