gázvezetékcsere

2021.06.13. 17:00

Forgalomkorlátozás lesz a Zentai utcában hétfőn

Június 14-én, hétfőn Székesfehérváron a Zentai utcában kezdi meg a gázvezetékek rekonstrukcióját az E.ON. Az érintett területen az útburkolat felbontása forgalmirend-változással jár.

A munkálatok a Zentai utca Adonyi út felöli szakaszán kezdődnek és haladnak a Budai utca felé. A beruházásban érintett utcában, illetve a mellékutcákban (Eszéki utca, Apatini utca) a lakók szabad mozgását a beruházás során a munkavégzők alapvetően biztosítani fogják, néhány rövid ideig tartó munkafázisban azonban előfordulhat átmeneti korlátozás.

A vezetékcsere 3 ütemben történik, az elkészült szakaszokon a felbontott útburkolatot ideiglenesen helyreállítják. Az ideiglenesen helyreállított szakaszokat sebességkorlátozás mellett használhatják a közlekedők. A felbontott útszakasz végleges helyreállítása egy későbbi időpontban, szintén forgalomkorlátozás mellett fog történni.

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás biztosított lesz az ügyfelek számára, mindössze az átkötések idején egy kis időre szünetel majd. Ennek időpontjáról az érintettek előzetes értesítést kapnak majd.

A Zentai utcai gázvezeték rekonstrukció várhatóan augusztus végére készül el. A rekonstrukcióra az E.ON saját beruházásában, 59 millió forintból kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában