Frissen Fejérből

2021.08.10. 07:05

Mátyásdombról Csodaországba

Noha nem Alice szerepében tündököl, de tündököl: Dudás Patrícia (Fehérvár Szépe, a Hírlap királynője) ezúttal egy amerikai–magyar filmben mutatja meg tánctudását.

Szanyi-Nagy Judit

Aszódon már lezajlott az első forgatási nap

Fotó: Az alanytól

– A forgatáson tudtam meg néhány információt a készülő filmről, amúgy nekünk sem hangoztatták, pontosan mi készül – mesélte Patrícia, amikor azzal kerestük meg, úgy tudjuk, egy mozifilmben fog szerepelni. – Aztán később olvastuk, hogy ez valószínűleg a Get Lost című, Lewis Carroll Alice Csodaországban című regényén alapuló mozifilm lesz, amiben több magyar helyszín is kiemelt szerepet kap. Két forgatási napon közreműködöm statisztaként, ebből egy már lezajlott Aszódon, a következő pedig augusztus 28-án esedékes, egyelőre nem tudni, hol – részletezte örömmel.

Aszódon már lezajlott az első forgatási nap
Fotó: Az alanytól

Patrícia tánctudását sokan elismerik (órákat ad, több nagyszabású hazai show-műsorban volt már háttértáncos, valamint rendezvények rendszeres fellépője); ezt hivatott alátámasztani az is, hogy végül ajánlás útján került a filmbe. Ha minden igaz, egy bulijelenetben láthatjuk majd a mozikban a jó mozgású hölgyet, méghozzá a tervek szerint jövő nyáron. Több helyen azt pletykálják, a Get Lostban az az Elle Bleu Travolta kapta a főszerepet, aki John Travolta és Kelly Preston lánya, s akinek ez lesz az első filmes főszerepe…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában