Frissen Fejérből

2022.01.17. 16:30

Még jelentkezhet a 2022-es Nyugdíjas Ki mit tud?-ra

Két kategóriában várják nyugdíjasok és nyugdíjas csoportok jelentkezését a 2022-es Nyugdíjas Ki mit tud?-ra. A nevezés végső határideje: január 31.

Héjj Vivien

Idén is minőségi produkciók várhatóak

Forrás: FMH-archív (PT)

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ ismét meghirdette a Nyugdíjas Ki mit tud?-ot. A Fejér megyei nyugdíjasok és nyugdíjas csoportok előadóművészet, valamint képző-, ipar- és népművészet kategóriában nevezhetnek. 

Előbbi kategóriába énekes és hangszeres produkciókkal, vers- és prózamondással, színjátékkal, tánccal vagy színpadon előadható műsorszámmal lehet jelentkezni. Az egyéni előadók maximum 5, a csoportok 8 perces produkciókkal állhatnak színpadra. Az előválogatóknak a Táncház ad otthont. 

A képző-, ipar- és népművészeti tárgykörbe bármely tárgyalkotó művészeti ágat képviselő alkotást szívesen fogadnak, ez lehet többek között festmény, grafika, kisplasztika, hímzés, csipke, kerámia, fotó vagy ékszer. A kategóriába több darabból – maximum három – álló alkotás is nevezhető. 

A kiállításra szánt tárgyakat február 7-én és 8-án 9–16 óráig lehet leadni a Malom utcai Táncházban. 

A nevezési határidő papír­alapon január 21., online január 31. A jelentkezési lap elérhető a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában