Átalakítást is terveznek a kedvelt létesítményben

2023.10.03. 12:37

Bezár a Bregyó gördeszkaparkja, várhatóan felújítják a tavaszi nyitásra

A szokásosnál egy kicsit korábban, mától bezárt a Bregyó-közi BMX- és gördeszkapálya. A remények szerint a tavaszi nyitásra megújulhat a létesítmény.

Házi Péter

Utóljára 2020-ban volt nagyobb, átfogób felújítása a Bregyó-közi gördeszkaparknak

Fotó: Fehér Gábor

A korábbi években ősszel egy kicsit tovább tartott nyitva a Bregyó Sportcentrumban található bmx-, roller- és gördeszkapálya, ám most, a szükséges, tovább már nem halaszható komolyabb karbantartás, felújítás miatt meg kellett hozni a döntést, és mától már nem használhatóak a pályák - mondta a feol érdeklődésére Bozai István városgondnok.

Mint megtudtuk, egy ilyen létesítmény működtetésének, fenntartásának komoly biztonsági szabályai vannak, ezért mindenképpen szükséges a felújítás, de a terv az, hogy - amennyiben a forrást is megkapja hozzá a városgondnokság -, egy komolyabb átalakítást is elvégeznek a tavaszi nyitásig. A fiatalok körében igen kedvelt pályán egy rámpa, egy emelvény kombináció, kettő korlát, piramis és emelvény eszköz, egy asztal, illetve egy félcső és ugratórámpa kombináció található. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában