Hasznos tudnivalók

2 órája

Gyermekelsősegély-nyújtó kurzust szerveznek a Lövölde utcában

Csecsemő- és kisgyermekelsősegély-nyújtó előadást szervez a Magyar Vöröskereszt Fejér Vármegyei Szervezete szeptember 30-án, hétfőn 15.00 és 19.00 óra között Székesfehérváron a szervezet Lövölde utca 1/A alatti épületében.

Gombor Lili

Bár ne legyen rá szükség, de minden szülőnek hasznos lehet, ha tudja, hogy a gyermekét ért vészhelyzetben mi a teendője. A Magyar Vöröskereszt Fejér Vármegyei Szervezetének előadásának a résztvevők megismerkedhetnek mindazon tudnivalókkal, melyek elengedhetetlenek a csecsemőknek és kisgyermekeknek nyújtott elsősegély nyújtásához. A résztvevők légzésfigyelés, légútbiztosítás, újraélesztés, eszméletlen állapot, szívmasszázs, gyerekkori cukorbetegség, balesetek, sebkezelés, láz, lázgörcs, epilepszia, idegentest-eltávolítás, forrázás, égés és mérgezés kezelésére vonatkozó útmutatást és tanácsokat kapnak képzett szakemberektől. Az előadáson való részvétel díj fizetéséhez kötött, jelentkezni az [email protected] címen lehet – tájékoztatott az ÖKK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában