Frissen Fejérből

2021.12.06. 09:30

Jubileumi előadást tartott a Martonvásári Fúvószenei Egyesület

Vasárnap délután négy órakor kezdetét vette a Martonvásári Fúvószenei Egyesület jubileumi előadása, melynek a Tóth Iván Sportcsarnok adott otthont.

Déri Brenda

Maradandó élményekkel, lelkileg feltöltődve érhettek haza a különleges esemény vendégei

Forrás: Kricsovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Hol is tölthették el kellemesebben advent második vasárnapját, mint egy koncerten? A programmal nem kevesebbet, mint az elmúlt 25 évnyi együtt zenélést ünnepelte meg a fúvósegyesület. A „25+1 Jubileumi koncert, Queen show és kiállítás” névre hallgató eseménnyel kapcsolatban jogosan tűnődhetünk el: vajon miért 25+1? A válasz nyitja abban áll, hogy a tavalyi év során volt a tényleges huszonötödik esztendeje a zenekar együtt zenélésének, de mint szinte mindenre, úgy az ünneplésükre is hatással volt a járványhelyzet. Habár ez jelenleg is fennáll, az enyhítéseknek köszönhetően idén meg tudták rendezni a nagyszabású eseményt, amely, ha úgy tetszik, két felvonásból állt. A fúvósok játékában az ikonikus Queen zenekar slágereit hallhatták felcsendülni az érdeklődők a zenészek által átírt változatban. Ezen túl közreműködött a Beethoven Általános Iskola gyermekkórusa, a Dynamic Dance Crew Táncegyesület és Násztor Eszter.  A zene és a tánc mellett a kiállításon az elmúlt közel 30 év emlékét tekinthették meg a látogatók. Mindezért az érdem Pfiffer Zsuzsannát, a Martonvásári Fúvószenei Egyesület karmesterét illeti, aki az esemény ötletgazdája és főszervezője is volt egyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában