Eredmények

2017.10.09. 20:22

Dobogóra léphettek a megyei fiatalok

A fővárosban rendezték a kéttusa és háromtusa Magyar Kupa ötödik fordulóját, a megyei sportolók jól szerepeltek.

Horog László

A képen Kovács Eszter, Csizmazia Rita, Koleszár Zsófia

Fotó: Horog László

A 10 éven aluli lányoknál a Volán Fehérvár versenyzője, Hegyi Luca 2. lett, az Alba Öttusa versenyzője, Turbucz Ivola a 4. helyen zárt. A 10 éven aluli fiúknál Bognár Levente (VF) a 8. helyen ért célba, az U11-es lányoknál Varga Fanni (AÖSE) bronzérmet szerzett. Csapatban a Volán (Simon Erika, Králl Dóra, Karikás Kinga) 2. lett, az Alba ÖSE pedig 3., Varga Fanni, Király Hanga és Balogh Zsuzsanna összetételben. Az U11-es fiúknál Némedi Ábel (Volán Fehérvár) ezüstérmet szerzett, csapatban a Volán 6. lett, Némedi, Schreiner, Szécsy trióval. Az U12-es lányoknál Nyakas Veronika (VF) 12. lett, csapatban a Volán 5., Nyakas Veronika, Németh Netti, Hujber Zsófia hármassal. Az U12-es fiúknál Böhm László (VF) a 13. helyen ért célba egyéniben, csapatban a volánosok a 4. helyen zártak. Az U13-as lányoknál Walthier Laura (VF) bronzérmes, Knauz Emma (VF) 8. lett. Csapatban a Volán nyert, Walthier, Knauz, Gyarmati hármassal.

A képen Kovács Eszter, Csizmazia Rita, Koleszár Zsófia
Fotós: Horog László

Az U13-as fiúknál Jassó Zoltán (VF) 4., Szalcgruber Zsolt (VF) 5., Kolonics Dani (VF) 7., Varga Flórián (VF) 8. helyen ért célba. Csapatban a Volán A nyert Jassó, Szalc-gruber, Kolonics hármassal, a B gárda (Varga, Horváth, Sütő) 2. lett. Az U17-es lányoknál csapatban a Volán Fehérvár győzött, Kovács, Koleszár, Csizmazia alkotta a triót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában