sakk-matt

2018.03.05. 20:14

A Királysakké a megyei rangadó

Újabb fordulót rendeztek a sakk-csapatoknak a Nemzeti Bajnokságban.

Nagy Péter

A kilencedik fordulóban az NB II. Breyer csoportban a Fehérvár SE a Zsámbék otthonába látogatott, és ha minimális arányban is, de legyőzte az esélyesebbnek tartott hazaiakat. Zsámbéki SBE–Fehérvár SE: 5,5-6,5.

Albrecht Gábor, Papagorasz Takisz, Szabó Lőrinc és Fellegi Zoltán megnyerte a partikat, Csire Bence, Szabó Kristóf, Nádi Ferenc, Pais Nimród és Rabi-Nagy Dániel döntetlent ért el.

Az Asztalos csoportban az ötödik fordulóban megyei rangadóra került sor, amelyen a vendéglátók nyertek. Királysakk SE–Sárosdi SE: 7-5. A hazaiaknál Katona Ferenc, Reményi Lajos, Reményi Szilárd, Radics Nóra és Reményi Szabolcs diadalmaskodott, míg Jánoshalmi Attila, Brayer János, Csernyitzky László és Angyal Ferenc remizett. A Sárosd csapatában Klimkó Csaba, Ocztos Dominik és Kratzmajer Ákos múlta felül ellenfelét, Mohácsi András, Szabó Levente, Kozák Tibor és Szunyogh István meccse pontosztozkodással zárult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában