a pályán nem volt küzdelem

2018.03.04. 19:33

Balhé az elmaradt találkozó után

A Videoton hiába utazott el Kispestre, játék nélkül maradt az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 21. fordulójában. A fehérváriak buszát a stadionból kifelé megtámadták.

Ferencz Balázs

Réti Patrik (középen) próbál labdát vezetni a Dinamo Kijev térfelén

Fotó: vidi.hu

A Budapest Honvéd–Videoton FC játékvezetője, Bognár Tamás a Bozsik Stadion centerpályájának szemrevételezése után úgy döntött, hogy a játéktér alkalmatlan a mérkőzésre.

– Én is rámentem többször is a pályára, percről percre rosszabb lett az állapota. Le volt fagyva a talaj, lyukak szabdalják, egyértelműen balesetveszélyes lett volna ezen játszani és egyik csapatnak sem hiányoznak a sérülések. Jó és felelősségteljes döntés született a játékvezetők részéről ma este – mondta Kovács Zoltán, a Vidi sportigazgatója.

A stadionból kivezető úton ismeretlen tettesek pirotechnikai eszközökkel megtámadták a fehérvári csapatot szállító buszt. Az anyagi kárral járó támadás várhatóan rendőrségi feljelentést von maga után.

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: vidi.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában