Varkocs György Box Club

2018.06.01. 20:26

Serbán Henrik hazatért

A Varkocs György Box Club és a Győri Gladiátor Akadémia szoros szakmai kapcsolatot ápol egymással. A fehérvári ökölvívó, Serbán Henrik kijárta az iskolát, s edző lenne.

Krebsz András

Turós Arnold (b) és Serbán Henrik újra együtt dolgozhat

Fotó: VBC

A fehérvári ökölvívó-egyesület eddig több bokszolóval erősítette a kisalföldi klubot, akik közül a legtovább jutó versenyző Serbán Henrik. A 20 éves, ifi korcsoportban világ- és Európa-bajnokságot egy­aránt megjárt öklöző elvégezte a szakmunkásképzőt, a soron következő ellenfele pedig nemsokára az érettségi lesz. Serbán a szülővárosába visszatérve a versenyzés és a munka mellett az edzői iskola elvégzését tűzte ki célul maga elé.

Turós Arnold (b) és Serbán Henrik újra együtt dolgozhat
Fotó: VBC

– A városnak nagy szüksége lenne egy ilyen komoly szintű versenyzői pályát bejáró, sok rutint szerzett versenyzőre az edzői oldalon is. Ha az én edzői, és Serbán Henrik versenyzői tapasztalatai összeadódnak, biztosan nagy eredmények születnek majd – mondta Turós Arnold, a Varkocs BC elnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában