szépen csillogó bronzérem

2019.02.19. 19:46

A menők nyakán loholt

Nem csak a futók, gátasok, ugrók és dobók viaskodtak a fedett pályás atlétikai országos bajnokságon a budapesti BOK csarnokban. A Hunyadi DSE gyaloglói is kitettek magukért.

Ferencz Balázs

A korosztályos fedett pályás bajnokságokon bezsebelt érmek után a felnőttek között is megmérettek a Hunyadi DSE gyaloglói. A BOK csarnokban rendezett 45. fedett pályás ob-n a férfiak öt kilométeres távján Tóth Norbert kiváló versenyzéssel rukkolt elő. Az Őze Tibor kezei alatt edződő fiatal fehérvári gyalogló egyéni csúccsal (22.45:25 perc) ért célba két régi, rutinos felnőtt válogatott, Srp Miklós és Tokodi Dávid mögött. Tóth Norbert szépen csillogó bronzérme mellett a Hunyadi másik ifjú tehetsége, Varga Máté is figyelemre méltó eredménnyel jelentkezett. Szintén az ötezer méteres számban idei legjobb eredményét gyalogolta, 23.02:67-es időeredménye a negyedik volt az országos bajnokság mezőnyében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában