SZÉKESFEHÉRVÁR

2019.06.07. 22:34

Szezonzárásként rangos röpitorna

A röplabda szerelmesei sem unatkozhatnak szombaton, ugyanis immár harmadik alkalommal rendezi meg a MÁV Előre SC az Alba Regia Senior Röplabda Gálát a Felsővárosi Általános Iskolában, lezárva ezzel az idei röplabdaszezont.

Káldor András

Nem felejtettek el röplabdázni, meg is mutatják Fotó: FEOL

Idén a kétszeres címvédő Magyar Senior Röplabda-válogatott mellett a MÁV Előre SC 2016 és a Dág KSE csapatai játszanak körmérkőzéseket az elsőségért. A nyitómeccsen a Senior Válogatott a fehérváriak ellen lép pályára, a folytatásban parketten maradnak az „öregek” és a Dág KSE-vel csatáznak, majd a zárótalálkozón a házigazdákkal mérik össze tudásukat a dágiak. A mérkőzések két nyert szettig fognak tartani.

Nem felejtettek el röplabdázni, meg is mutatják Fotó: archív

A magyar válogatott együttesét Schildkraut Krisztián, Király Zsolt, Gulyás Ferenc, Gazsi Péter (a MÁV Előre utánpótlás edzője), Botyánszki János, dr. Kun László, valamint Soós István erősíti. A MÁV Előre csapatában pedig azok játszanak, akik 2016-ban feljutottak az NB I-be.

A Senior Válogatott számára a torna főpróbát jelent a nyáron megrendezendő világbajnokság előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában