Íjjal a kezedben törődj többet egészségeddel!

2019.07.05. 11:18

Sikert sikerre halmoznak a Sárréti Íjász Club fiataljai

A Sárréti Íjász Club fiatal íjászai a legutóbbi versenyeken három-három ezüst- és bronzérmmel gazdagodtak. Az eredményekről Téglás László és Katona Alex számolt be.

V. Varga József

Sárbogárdi érmesek: Batári Szilárd (b), Jászter Botond, Lénárt Roland és Fekete Zétény

Fotó: Íjászklub

A Sárréti Íjász Club U14-es csapata sikeresen szerepelt a Magyar Íjász Szövetség budapesti pályáján megrendezett bajnokságon.

Lénárt Roland a gyermek kategóriában ezüstérmet szerzett, a döntőben csak pár ponttal maradt le a dobogó első fokáról. Fekete Zétény bronzéremmel gazdagította eredménylistáját. Jászter Botondnak a serdülők mezőnyében szintén ezüstérem dukált, míg Batári Szilárd a bronz medált gyűjtötte be.

A suli íjászbajnokság országos döntőjében hat versenyző képviselte Sárbogárdot. A kadet kategóriában Szénási Benedek ezüstérmet szerzett, Jászter Zsombor pedig a negyedik helyen végzett. A serdülők versenyében Jászter Botond bronzérmet gyűjtött be, Batári Szilárdnak a negyedik hely jutott. A gyerekek között Fekete Zétény a hatodik, míg Lénárt Roland a hetedik helyen végzett.

Sárbogárdi érmesek: Batári Szilárd (b), Jászter Botond, Lénárt Roland és Fekete
Zétény
Fotó: Íjászklub

Az egyesület továbbra is várja soraiba verseny és hobbi szinten az íjászat iránt érdeklődő ifjakat és felnőtteket, hölgyeket és urakat.

Olimpiai íjászati felszerelést biztosítanak, és a saját íjjal rendelkezőket is jelentkezésre biztatják.

A jelmondatuk: Íjjal a kezedben törődj többet egészségeddel!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában