salakos férfi tenisztorna

2019.09.09. 19:40

Taroltak a csehek

A hétvégén véget ért a 15 ezer dollár összdíjazású salakos férfi tenisztorna, a Székesfehérvár Openen a cseh Michael Vrbensky egyesben és párosban is diadalmaskodott.

Krebsz András

Fotó: pixabay.com

Valkusz Máté és Piros Zsombor sérülése miatt az már korábban eldőlt, hogy a hazai játékosok közül a legjobb nyolc között kieső Marozsán Fábián jut a legmesszebbre.

A szombati elődöntőkben a felső ágon a horvát Duje Ajdukovic két sima szettben, 6-3, 6-0-ra győzte le a cseh Pavel Nejedly-t. Az alsó ágon viszont a torna leghosszabb ütközetét láthatták a nézők, a cseh Michael Vrbensky 7-6, 3-6, 6-3-ra múlta felül az orosz Kirill Kivattsevet. Ha a házidöntő nem is, de a cseh siker azért összejött, a vasárnapi fináléban ugyanis Vrbensky 6-2, 6-2-vel szerezte meg a végső győzelmet, és az ezzel járó 10 ATP-pontot, ráadásul a párosoknál Vrbensky honfitársa, Petr Nouza oldalán is az élen végzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában