futsal

2019.12.20. 20:10

Nem tett jót a szünet az Újvárosnak

A futsal NB I. 14., idei utolsó fordulójában a Dunaferr DUE Dutrade FC csapata hiába került előnybe az FTC-Fischer Klíma ellen, a találkozó végén mégis a fővárosiak örülhettek, kétgólos győzelmet aratva.

Káldor András

Forrás: Pixabay

Dunaferr DUE Dutrade FC– FTC-Fischer Klíma 1-3 (1-0)

Vezette: Farkas B. (Tamási, Deme, Zikonyi).

Dunaferr: Rigó – Klacsák, Fridrich, Pál P., Sáhó. Csere: Kolompár, Németh P., Dorogi, Faragó, Schnierer, Csányi, Németh L., Horváth B. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

FTC: Tóth Gy. – Büki, Öreglaki, Cseri, Bognár B. Csere: Bajusz, Rábold, Fekete, Hosszú, Dávid, Gergály, Lőrincz, Jenei. Vezetőedző: Madarász János.

Gól: Fridrich, ill. Bognár B. 2, Büki.

Az 5. percben Faragó Lajos szögletből visszatett labdáját Fridrich Dávid lőtte laposan a jobb alsó sarokba, 1-0. A 22. percben a Móri SE megyei I. osztályú csapatának gólvágója, Bognár Bence vette be Rigó László kapuját, majd három perccel később a Büki Bal tazár- találat már a Fradinak hozott előnyt, 1-2. Nem találta ellenfelén a fogást a Dunaferr, nem tudott kialakítani helyzeteket, ez pedig megbosszulta magát: fél perccel a lefújás előtt Bognár bebiztosította a vendégsikert, 1-3. A Fradi nemcsak elvitte a három pontot Dunaújvárosból, de helyet is cserélt vendéglátójával a tabellán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában