MÁV Előre

2020.01.22. 19:42

Felemás mérleggel zárták a köröket a röplabdások

A MÁV Előre Röplabda Akadémia férficsapata pont nélkül zárta az U21-NB II-es bajnokság 14. fordulóját, ellenben a 17 éven aluli fiúk remekül szerepeltek, míg a lányok útját vereségek övezték.

Káldor András

A juniorcsapat szép győzelmeket aratott

Fotó: a klub

Az U21-es férfiak a fővárosban, a TFSE vendégeként léptek pályára, és aránylag sima vereséget szenvedtek. A kék-fehérek továbbra is az 5. helyen állnak a bajnokságban.

TFSE–MÁV Előre RK 3:0 (16, 12, 23)

TFSE: Szulák, Szappanos D., Gyenes, Szappanos M., Mandula, Lónárt, Marton, Tanai, Batári, Weinhardt-Kovács.

A MÁV Előre RK együttesének kerete: Nagy A., Szentesi, Lukács, Szávai, Tóth K., Hortobágyi, Pataki, Balogh B., Németh M. Edző: Gazsi Péter

A Buzek László nevével fémjelzett U17-es fiú országos serdülőbajnokságban mindkét mérkőzését győzelemmel zárta a MÁV Előre Röplabda Akadémia, kihasználva a hazai pálya minden előnyét. Az akadémisták három győzelem mellett egy vereséggel vezetik csoportjuk tabelláját.

A juniorcsapat szép győzelmeket aratott
Fotó: a klub

Eredmények:

KESI–MÁV Előre RA 2:3 (-24, 16, -17, 18, -11)

KESI: Kiss H. Kiss B., Mócza, Szabó Z., Kasnyik, Bogdán, Szabó K., Kiss B., Török S., Török Zs.

MÁV Előre RA– Szolnoki Sportcentrum „A” 3:0 (16, 14, 14)

Szolnok: Ardai, Békési, Molnár B., Fenyvesi, Fózer, Lovász, Oláh, Acsai, Csombor, Papp Á.

A MÁV Előre RA csapatának tagjai: Nagy A., Szentesi, Lukács, Szávai, Tóth K., Hortobágyi, Pataki, Tóth G., Tepszis, Németh M. Vezetőedző: Gazsi Péter

A fiúkkal ellentétben viszont a lányok mindhárom találkozójukat elveszítették az OSB-fordulóban vasárnap, ugyancsak a Felsővárosiban szerepelve. A negatív mérleggel záruló fordulót követően a fehérváriak jelenleg a 3. helyen tanyáznak a csoportjukban és csupán jobb szettarányuknak köszönhetően előzik meg a KISTEXT I. gárdáját.

Eredmények:

Kispest SE „A”–MÁV Előre RK 2:1 (14, 19, -18)

Kispest SE „A”: Dányi, Molnár R., Balogh B., Molnár B., Nagy R., Tar H., Reiter, Farkas D., Kinál, Belánszky, Földes, Tóth B., Szanyi.

MÁV Előre RK–Röpisuli SE 1:2 (17, -8, -16)

Röpisuli SE: Szabó K., Halla, Kovács V., Marton, Hoffmann, Kiss B., Magyarósi, Nagy L.

KISTEXT I.–MÁV Előre RK 2:1 (15, -17, 17)

KISTEXT I.: Ocsovszky, Belovai, Bottyán, Szombati, Hludek, Urbán, Debreczeni, Víg, Dávid, Werderitsch.

A MÁV Előre RK csapatának tagjai: Nagy R., Szentmihályi, Varga B., Tar S., Oláh, Szabó N., Schäffer, Zajácz, Fröschl, Póti. Vezetőedző: Kovács Mária

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában