MÁV Előre Röplabda Akadémia

2020.01.30. 22:01

Mozgalmas napok után a röpisek

Nem kevesebb mint hét bajnoki mérkőzést játszottak le a MÁV Előre Röplabda Akadémia növendékei az elmúlt játéknapokon. Az ifik hazai közegben, a többiek idegenben szerepeltek.

Káldor András

Az akadémista lányok pozitív mérleggel zárták az U19-es Női Országos Ifjúsági Bajnokság küzdelmeit Fotó: a klub

A Felsővárosi Általános Iskolában a Torma Ágnes U19 Női Országos Ifjúsági Bajnokság I. osztály B1-es csoportjában léptek pályára a lányok. Az első mérkőzésen nagy csatában verték a BVSC-t, amely után egy vereség és egy újabb győzelem járult a napi mérleghez. A tabellán ezzel a második helyet foglalják el a MÁV-osok.

Eredmények:

BVSC Zugló „Sárga”– MÁV Előre Röplabda Akadémia 1:2 (27, -23, -23)

MÁV Előre Röplabda Akadémia–Linamar-BRSE 0:3 (-14, -12, -24)

Gödöllői RC–MÁV Előre Röplabda Akadémia 0:3 (-16, -26, -16)

MÁV Előre Röplabda Akadémia: Szűcs K., Budai, Göböly, Szentmihályi, Kovács E., Sötét, Nagy A., Zajácz, Berkó L., Kiss A., Szabó L. Edző: Nagy Róbert.

A dr. Kotsis Attiláné U15 Lány Országos Gyermek Bajnokság II. osztály B6-os csoportjában a fővárosban mindkét összecsapásukat sikerrel vették Horváth Virág tanítványai.

Az akadémista lányok pozitív mérleggel zárták az U19-es Női Országos
Ifjúsági Bajnokság küzdelmeit Fotó: a klub

Eredmények:

MÁV Előre Röplabda Akadémia–Dág KSE 3:0 (6, 8, 12)

Kispest SE-A–MÁV Előre Röplabda Akadémia 0:3 (-15, -7, -8)

MÁV Előre Röplabda Akadémia: Marcinka P., Marcinka L., Lakatos, Tompa, Nagy J., Mester, Borostyán, Friedmann, Lukács. Vezetőedző: Horváth Virág.

A sorozatban hat forduló után veretlenül első a székesfehérvári gárda.

Győrben pedig a dr. Kotsis Attiláné U15 Lány Országos Gyermek Bajnokság III. osztály Nyugat G csoportjában egy győzelemmel és egy vereséggel zártak a kék-fehérek.

Eredmények:

Student Comfort Sport Kft.–MÁV Előre Röplabda Akadémia 2 3:2 (21, 12, -19, -22, 5)

MÁV Előre Röplabda Akadémia–ZTE RK 3:2 (21, 23, -13, -24, 11)

MÁV Előre Röplabda Akadémia: Kovács K., Nagy R., Göböly, Hucskó, Dávid, Barna, Horváth L., Szűcs K., Petronay, Szüts-Török, Varga L., Zajácz. Edző: Nagy Róbert.

Ebben a sorozatban négy mérkőzés után három sikerrel és egy vereséggel a második helyen áll a MÁV Előre Röplabda Akadémia.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában