Kőkemény csata várható

2020.02.19. 11:29

Alba-Cunder rangadó a VOK-ban

Már a tavaszi 2. fordulóban megmérkőzik egymással az Alba-Máv-Előre SC és a Cunder TU Kézisuli csapata az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság Északi-csoportjában. A szombaton 18 órakor kezdődő presztízsmérkőzésen feszült hangulat, óriási küzdelem és telt ház várható.

Krebsz András

A két fehérvári klub már a második tavaszi fordulóban megmérkőzik egymással

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Noha a tavalyi ezüstérmes Alba számít az összecsapás esélyesének, az újonc cunderesek az őszi találkozóhoz hasonlóan minden bizonnyal kőkemény csatára késztetik majd városi riválisukat. Szeptemberben a rutinosabb Alba-Máv szoros csatában (26-23) fektette két vállra Erdei Krisztián együttesét, Grőber Mátyás tanítványai most sem számíthatnak könnyed sikerre. A múltheti főpróba egyik gárdának sem sikerült jól: az éremért küzdő Kanyóék

számára létfontosságú lenne a győzelem, míg a 7. pozícióját biztosan őrző, több ex-albás játékossal harcba induló Erdei-legénység visszavágna az őszi fiaskóért.

Vezető képünk archív!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában