A Honvéd lesz az ellenfél

2020.02.13. 07:15

Alsóházi rangadó vár a fehérvári pólósokra

A férfi vízilabda OB I/B 13. fordulójában a Budapesti Honvéd SE fogadja majd a Fehérvár Vízilabda SE együttesét.

Dévai N. Csaba

Hatalmas csata a vízben, minden gólért meg kell küzdeni

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A másodosztályú tabella élmezőnyéhez tartózó budapesti Ybl Water Polo Club elleni 10-14-es hazai vereséget követően az OB I-es csapattal is rendelkező Honvéd lesz a fehérváriak ellenfele.

Szükség is lesz a bravúrra, és az azzal járó pontokra, ezzel ugyanis meg lehetne előzni a tabellán eggyel a fehérváriak előtt álló Kaposvárt, fellépve a 8. helyre. Ebben csapata segítségére lehet az az Albert Barnabás, aki immáron több szezon óta folyamatosan a góllövőlista élére, vagy legalábbis élmezőnyébe küzdi fel magát – jelenleg a 43 találattal vezető Bóbis Botond mögött áll 40 góllal.

Hatalmas csata a vízben, minden gólért meg kell küzdeni
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Honvéd elleni siker lehetne a koronázóvárosiak első idei győzelme is egyben, hiszen az Ybl elleni vereséget követően a komoly erőket felvonultató Vasas ellen sem sikerült a pontszerzés. Mindez az egész kiírás során három alkalommal sikerült ezidáig, a Honvéd és a Tatabánya elleni győzelem, valamint a Tatabánya elleni döntetlen elérésekor.

Nincs más feladat tehát, mint az egyszer már legyűrt Honvédot ismét legyőzni – ám ehhez nekik is lesz egy-két szavuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában