Challenger Cup

2020.03.02. 21:34

Sipos újabb skalpja

A felcsúti Puskás Akadémia kollégiumi nevelője, a teqball­világbajnoki ezüstérmes Sipos Árpád ezúttal a Challenger Cupon vett részt és nyerte meg a dunaújvárosi Imreh Balázzsal párosban a megmérettetést.

Káldor András

A vb-ezüstérmes Sipos Árpád továbbra is jó formában van F.: FG

Sipos Árpád már jó ideje vitézkedik ebben a sportágban, az országban az egyik legjobb versenyző. Nemrég az Arab-félszigeten, Rijádban végzett a hatodik helyen a Teq Masters elnevezésű versenyen, most pedig a Los Angelesben rendezett Challenger Cupon vettek részt, az Infinity Teqball szakosztály képviseletében. Az akadémia kollégiumi nevelője és partnere mindenkit maga mögé utasított, a döntőben egy brazil párost győztek le.

A vb-ezüstérmes Sipos Árpád továbbra
is jó formában van F.: FG

– Egyedüli közép-európai csapatként részt vehettünk a tornán, amely az erősségét tekintve mini-vb-nek felel meg. Le a kalappal a brazilok előtt, strandfocis, lábröplabdás srácok voltak, és nagyon ügyesek. Tudásuk vetekszik a világbajnok szerbekével. A fejjátékuk elsőrangú, én pedig a már bevált lerúgós technikát alkalmaztam. Rohamosan fejlődik a sportág, emiatt is nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen sikert értünk el – mondta Sipos a hazatérést követően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában