DUE-Maarsk-Graphics

2020.08.21. 21:17

Továbbra is veretlenül

A BENU Női Vízilabda Magyar Kupa csoportkörének 8. fordulójában a Szegedi Női Vízilabda SE ellen aratott újabb magabiztos sikert a Dunaújváros.

Dévai Nándor Csaba

Gurisatti Gréta ezúttal négy gólt termelt

Fotó: dunaujvaros.com

SZNVE–DUE-Maarsk-Graphics 3-16 (0-5, 1-4, 2-1, 0-6)

Szegedi Sportuszoda, vezette: ifj. Kádár József, Pásztor Antal

Dunaújváros: Magyari (kapus) – Szilágyi D. 3, Horváth B. 2, Mahieu, Ziegler, Brezovszki, Szellák 2. Cserék: Sajben 1, Gurisatti 4, Garda 2, Mucsy 2, Huszti. Vezetőedző: Mihók Attila.

Gurisatti Gréta ezúttal négy gólt termelt

Végéhez közeledik a hölgyek kupaküzdelme, amely során a Fejér megyei alakulat továbbra sem talált legyőzőre. A csoportelsőségre törő DUE augusztus 3-án 25-9-re győzött a szegediek ellen, péntek este pedig hasonlóan magabiztos újvárosi siker született.

Rögtön az első nyolc percben elhúztak Szilágyi Dorottyáék ellenfelüktől, öt gólt rámoltak be Gyöngyösi Boglárka kapujába. A második negyed sem hozott leállást, Szellák Csenge, Gurisatti Gréta kettő és Sajben Nikolett góljai után már 1-9-et mutatott a szegedi eredményjelző.

A nagyszünet után becsületből mentek előre a hazaiak, amivel kiharcolták, hogy a harmadik negyedet 2-1-re megnyerjék, mielőtt a záró nyolc perc 6-0-s újvárosi rohamot hozott, 3-16.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában