Koronavírus Fejérben

2020.09.10. 10:45

Elmarad a Csákvár hétvégi bajnokija

Ugyan a csapat nagy része már negatív koronavírus-tesztet produkált, mégis elhalasztják a vasárnapra kiírt Aqvital FC Csákvár – Dorog NB II-es labdarúgó mérkőzést.

Ferencz Balázs

20200805 Csákvár fotó: Kricskovics Antal KA Fejér Megyei Hírlap Aqvital FC Csákvár Szeged - Csanád Grosics Akadémia Csákvár NBII labdarúgó mérkőzés. képen: MAJOR GERGŐ GYÖRGY #23 BITÓ MARTIN #3

Fotó: Kricskovics Antal

A múlt héten nyolc személynél mutatott pozitív eredményt a teszt, a klubvezetőn és egy edzőn kívül hat játékos lett beteg. A csákváriak teljes csapata karanténba vonult, s kérték az MLSZ-től a hétvégi bajnoki elhalasztását. A Magyar Labdarúgó-szövetség helyt adott a kérelemnek. A csákváriak egyeztettek a Dorog vezetésével, s a találkozót a válogatott mérkőzései miatti következő bajnoki szünetben, október 9-én, pénteken 17 órakor rendezik.

Ugyanakkor már szinte a teljes csapat edzésbe állhat, hiszen másodszor is negatív tesztet produkáltak, ráaádásul a megbetegedett hat fitballista közül négynek is negatív lett az újból levett mintája.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában