Koronavírus Fejérben

2020.10.01. 18:04

A parázs mérkőzéseken is fő az egészség védelme

Ferencz Balázs

A szurkolók most is plusz erőt adhatnak a Volán játékosainak

Fotó: Soós Attila

A koronavírus árnyékában rendezett összecsapásokon nem árt betartani a Hydro Fehérvár AV19 mérkőzéslátogatási szabályait:

A Hydro Fehérvár AV19 mérkőzései a jelenleg hatályos szabályok alapján létszámkorlátozás nélkül látogathatók.

Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok pénztárai 90 perccel a mérkőzés előtt nyitnak, a csarnokba való belépés 60 perccel a mérkőzés előtt engedélyezett.

Kérjük szurkolóinkat, jegyvásárláskor részesítsék előnyben az online vásárlási lehetőségeket!

Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban a pályarendszabályokat ideiglenesen felülírva kötelező a maszk viselése a létesítményen belül, a mérkőzés teljes időtartama alatt.

A közösségi terekben a védőtávolság a létesítmény adottságai miatt részben tartható be, így az ott-tartózkodás idején a szájat és orrot egyaránt eltakaró maszk viselése elvárt.

A mérkőzésekre kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző szurkoló engedhető be. Éppen ezért a mérkőzésre való belépés előtt a csarnok előtti téren érintésmentes testhőmérséklet-ellenőrzést végzünk. A Magyar Jégkorong Szövetség „Egészségügyi óvintézkedések” dokumentumában foglaltak szerint azon személy esetében, akinek a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-t, meg kell tagadni a belépést.

Kérjük a mérkőzésre kilátogatókat, belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, és a létesítményben tartózkodás alatt tartsák be a köhögési és tüsszentési etikett szabályait.

Kérjük a szurkolókat, tartózkodjanak a hazai- és vendégcsapattal való bárminemű kontakttól a mérkőzés teljes időtartama alatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában