foci

2021.08.21. 12:00

Kecskemétre látogat az Aqvital FC Csákvár

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 5. fordulójában az Aqvital FC Csákvár a Kecskeméti TE HUFBAU együtteséhez látogat. A találkozó vasárnap 19 órakor kezdődik.

Beke Zsombor

Az Aqvital jelenleg a másod­osztály 11. helyén áll 4 ponttal. Mónos Tamás fiatal együttese a nehéz sorsolás ellenére eddig állta a sarat. Az első három fordulóban a feljutásra jó eséllyel pályázó gárdákkal találkozott a Csákvár. A DVTK (0-1), a Budafok (2-1) és a Vasas (1-2) ellen is helytállt a nyáron jelentős változásokon áteső Fejér megyei együttes, a mérkőzés képe mindhárom csapat ellen biztató volt a jövőre nézve. A negyedik fordulóban a Siófok ellen akadozott a játék, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Mónos érthetően csalódott volt, a vezetőedző szerint fejben tompább volt a Csákvár.

A Kecskemét jobban kezdte a bajnokságot, négy mérkőzés után hét ponttal áll, igaz, a lila-­fehér csapat csak egy, a feljutásra is reális eséllyel bejelentkező gárdával csapott össze, éppen legutóbb a DVTK-val, a miskolciakkal 1-1-es döntetlent játszott Szabó Miklós együttese. A Csákvárnak a védekezésre is nagy hangsúlyt kell helyeznie vasárnap, hiszen a hét találatot szerző Lukács Dániel vezette Kecskemét a bajnokság legeredményesebbje 11 szerzett góllal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában