Jó úton járnak a gárdonyi lányok

2022.03.27. 15:02

A Gárdony-Pázmánd NKK háromból három meccset nyert az alsóházban

Szoros csatában hozta el a pontokat a Gárdony-Pázmánd NKK NB I/B-s női kézilabda csapata a Tempo KSE otthonából az alsóházi rájátszás harmadik fordulójában.

Ferencz Balázs

Presztízsmeccs volt a javából. A Tempo KSE ugyan a másodosztály Keleti csoportjában vitézkedett az alapszakaszban, de több exgárdonyi is a gyáli együttesben folytatta pályafutását. Czuczu Frida és Vernes Dorottya is idény közben igazoltak át – közülük csak Czuczu játszhatott – , míg a kaput az  NB I-es FKC-ban kettős igazolással kézilabdázó Tóth Nikolett állt. Ő kapta a meccs első gólját, de aztán a Tempo diktálta a ritmust. Négygólos előnyt kovácsolt, melyből a szünetig kettőt meg is őrzött.
Fordulás után már más felfogásban kézilabdázott a Gárdony, a 41. percben a vezetést is átvette, (15-16). A Tempo ugyan kapaszkodott, tíz minutummal a vége előtt újra vezetetett (20-19), de már nem tudta legyűrni a feléledő és akaratból jelesre vizsgázó gárdonyi lányokat. A kapus, Vajk Eszter is fontos gólokat szerzett, így 28-25-ös diadalukkal a tópartiak továbbra is hibátlanok az alsóházi rájátszás élén. 

Tempo KSE – Gárdony-Pázmánd NKK
25-28 (13-11)
Gyál, 60 néző. Vezette: Kovács-Sebők Stefánia, Réti Rebeka
Tempo KSE: Tóth N. – Szijártó 2, Pastoreková 2, Czuczu 1, Petrovszki 7, Hegedüs 4 (1), Vereszky 2, Hutvágnel, Veres, Blazsek 6 (3), Zente 1, Gyulai, Ferencz (kapus), Fritz (kapus). Vezetőedző: Nádasdi Máté
Gárdony-Pázmánd NKK: Vajk 2 – Győrffy 5, Pados 4 (2), Bocsi, Nagy A., 2 Horváth L.1, Ágoston 3. Csere: Németh Zs. – Becséri 2, Hargitai 4, Sárvári 1, Szilágyi, Szűcs 4, Hamuth, Dublinszki, Zámori. Edző: Virincsik Anasztázia
Kiállítások: 4 ill. 10 perc
Hétméteresek: 6/4 ill. 6/6
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában