Csütörtökön visszavágó

2022.07.26. 20:20

Szerdán útra kel a Fehérvár

Szerdán a Mol Fehérvár összecsomagol és elindul az Európa Konferencia Liga visszavágójára, Michael Boris együttese csütörtökön 18 órakor lép pályára a Gabala otthonában.

Beke Zsombor

Nikola Serafimov sikeresen mutatkozott be a Fehérvárban

Forrás: Szabó Miklós/MW

Az azerbajdzsáni ellenfél alaposan megnehezítette a Fejér megyeiek dolgát a csütörtöki odavágón Székesfehérváron, hiszen az első félidőben még meg is szerezték a vezetést. Szerencsére Kodro révén még a szünet előtt sikerült az egyenlítés, majd a második félidőben egy sebességi fokozattal feljebb kapcsolt a Vidi, és végül magabiztosan 4-1-re nyert a gárda. Bár a második játékrészben is volt egy hajmeresztő védelmi hiba a hazaiaknál, szerencsére nagy gond nem lett belőle, így kényelmes előnyről várhatja a visszavágót a Mol Fehérvár FC.

A múlt heti selejtezőben első ízben lépett pályára a piros-kék színeiben Nikola Serafimov, aki a nyáron Zalaegerszegről tette át a székhelyét.

– Nagyon boldog vagyok, hogy hazai pályán debütálhattam tétmérkőzésen a Vidiben, a hangulat remek volt, sokat jelentett nekünk a pályán a szurkolók támogatása. Nem úgy kezdtünk, ahogy elterveztük, de az első félidő derekán az ivószünetben hasznos tanácsokat kaptunk a szakmai stábtól és tudtunk is változtatni a játékunkon. Szerintem Kenan Kodro egyenlítő gólja volt a legfontosabb pillanat, mert így kicsit nyugodtabban mehettünk pihenőre a szünetben. A második játékrész remekül sikerült, 4-1-re nyertünk, így a legfontosabb, hogy teljesen a kezünkben van a párharc – mondta az észak-macedón védő a fehérváriak honlapjának. – A mai fociban bármi megtörténhet, így nem kényelmesedhetünk el a háromgólos előnyünk ellenére sem, maximálisan fel kell készülnünk a visszavágóra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában