Röplabda

2022.11.01. 11:48

DKSE diadal született a nagy csatát követően

A DKSE csapata a férfi röplabda NB I 5.fordulójában a MEAFC-Miskolc otthonában lépett parkettre és nagy küzdelemben győzött.

Káldor András

Fotó: DKSE

MEAFC-Miskolc – DKSE 2:3 (-19, -23, 16, 14, -13)

MEAFC-Miskolc: McLaughlin, Simkó, Kozsla, Kapusi, Komlósi, Csizmadia, Karóczi (liberó). Csere: Oláh, Szabó P., Tóth T., Kovács Z., Faragó. Vezetőedző: Bagó László

DKSE: Tóth K., Pavliuk, Kisházi, Laczi, Hechavarria, Winter, Kuti (liberó). Csere: Velicsko, Farkas L., Gőczi, Pintér B., Szalai K., Béres (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Idei második idegenbeli győzelmét aratta a DKSE csapata, amely ugyan már 2:0-ra vezetett, és onnan egyenlített ki a házigazda miskolci együttes, ám a döntő szettben, ugyancsak gigászi küzdelemben, de bezsebelték Tomanóczy Tibor tanítványai a két pontot. Ezzel a sikerrel az újvárosiak a 4. helyen tanyáznak jelenleg a tabellán, legközelebb pedig november 6-án, vasárnap 17:30-kor a Szolnoki RK gárdáját fogadják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában