A véghajrára fordulnak a csapatok

2022.11.10. 19:00

Fontos mérkőzések mindkét csoportban

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulója Északon két kiemelt mérkőzést hoz, a Videoton Baráti Kör a listavezető Vál, míg a Pátka a Puskás AFC III. ellen tartaná otthon a pontokat. Délen egy fordulóval az őszi zárás előtt még nem biztos, hogy az élen telel a Mezőfalva, ebben a Kisláng gátolhatja meg az ezúttal szabadnapos riválisát.

Káldor András

A Videoton Baráti Körre (piros) kemény meccs vár a listavezető Vál ellen

Fotó: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

Szombaton a két újonc összecsapásának esélyese a pályaválasztó Sárszentmihály-Masterplast, és ugyanez várható a Bakonycsernye Sárkeresztes elleni találkozóján is. A Videoton Baráti Kör eddig jól szerepelt a Főnix Parkban, ötször nyert, és kétszer szenvedett vereséget, nagy kérdés, hogy meg tudja-e állítani a piros-kék legénység a bajnoki címre törő Vál csapatát? A Pátka egymás után kétszer kapott ki 5-1-re, és vasárnap sem vár rájuk sétagalopp, annak ellenére, hogy otthon fogadják a PAFC III. gárdáját, amely öt idegenbeli fellépéséből csupán egy meccset bukott el.    

2022. november 12., szombat 13:30

Sárszentmihály-Masterplast (6.) – Velence SE (9.), Bakonycsernye (5.) – Sárkeresztes (14.)

2022. november 13., vasárnap, 13:30

Etyek (7.) – Herceghalom (11.), Videoton Baráti Kör (4.) – Vál (1.), Mány II.-Csabdi (12.) – Szár (8.), Pátka (3.) – Puskás Akadémia III. (2.), Fehérvárcsurgó (10.) – Pákozd (13.)

AQUANTIS DÉLI CSOPORT

Az őszi végeredmény szempontjából rendkívül fontos összecsapás vár a Kislángra, mely ugyan hazai környezetben sok gólt rúgott, de öt meccséből kétszer döntetlenre végzett. Javára szólhat azonban, hogy a Nagykarácsonynak nem megy idegenben – háromból egy mérkőzésen sem győzött, és egy pontot gyűjtött. Amennyiben a kislángiak az élen akarnak zárni nagyobb különbségű sikert kellene elérniük ehhez, mert a KK Grain Kft.-Mezőfalva ebben a tekintetben három találattal előttük jár. Más kérdés, hogy még mindkét csapat előtt áll a jövő hétvégén egy-egy mérkőzés. A Polgárdi együttese számára sem mindegy, hogy milyen végeredménnyel zárul a Baracs elleni találkozó, hiszen egy győzelemmel nemcsak utolérik riválisukat, hanem meg is előzhetik.

2022. november 13., vasárnap, 13:30

Kisláng (2.) – Nagykarácsony (4.), Káloz (6.) – Aba Sárvíz (11.), Nagyvenyim (13.) – Adony (7.), Polgárdi (5.) – Baracs (3.), Seregélyes (9.) – Beloiannisz (8.), Szabadbattyán (12.) – Előszállás (10.)

Szabadnapos: KK Grain KFT.-Mezőfalva (1.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában