Jégkorong

2023.03.07. 14:00

Acélbikák vs MAC: Mindkét csapatnak győznie kell

Az Andersen Liga elődöntőjének harmadik mérkőzésére kerül sor szerdán este 20:45-kor a Dunaújvárosi Jégcsarnokban a DAB-ASP és a MAC Ikonok csapatai között.

Káldor András

Gebei Gergely (sötét mezben, Worm Angels) legutóbb egy gólpasszt tette a közösbe

Fotó: a klub

Az újvárosiak számára égetően fontos lenne a győzelem, mert ellenkező esetben a fővárosi gárda harmadik győzelmével lezárhatja a párharcot. Az előző két összecsapáson a MAC Ikonok elvették a DAB-ASP pályaelőnyét, hosszabbítás után nyertek 5-4-re, illetve hazai jégen is diadalmaskodta 5-3-ra.
A másik elődöntős dunaújvárosi együttes, a Worm Angels csapata annyiban van előnyösebb helyzetben, mint a DAB-ASP, hogy az alapszakaszban a tabella élén záró UNI Győr ETO HC együttesének elvette a pályaelőnyét Győrben, és a ráadásban 5-4-re győzött, ám a zöld-fehérek visszavágtak, és 4-2-es sikert értek el Újvárosban. Így összesítésben 1-1-ről folytatódik tovább a csata csütörtökön 20 órától a Nemak Jégcsarnokban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában