NB III

2023.03.17. 12:53

Két rangadó Nyugaton

Az NB III 26. fordulójában a Nyugati csoportban egymást érik a hatpontos összecsapások.

Káldor András

Kern Martin (fehér, PAFC II.) kétszer vette be ősszel a Veszprém kapuját

Forrás: pfla.hu

KÖZÉP CSOPORT 

2023. március 19., vasárnap 11:00
Újpest FC II. (6.) – Iváncsa KSE (2.)
A két csapat őszi találkozóján nem sok teret engedett a bajnoki címre is esélyes Iváncsa KSE együttese és öt góllal terhelte meg a lilák hálóját. Azóta valamelyest kiegyenesedett a fővárosi gárda, és felkűzdötte magát a tabellán, ám vasárnapi matinén inkább a Fejér vármegyei gárda felé billenhet a mérleg nyelve.   

2023. március 19., vasárnap 14:00
Dunaújváros FC (5.) – Kecskeméti TE II. (16.) 

Nincs könnyű helyzetben a házigazda, az ismert körülmények miatt ugyancsak megfiatalodó újvárosiak tavasszal eddig még nem szereztek pontot – bár jelen helyzetben nem volt meglepő – de az NB I-ben remek idényt futó alföldiek tartalécsapata ellen megvan a reményük arra, hogy legalább egy döntetlent elérjenek.

NYUGATI CSOPORT
2023. március 19., vasárnap 11:00

Mol Fehérvár FC II. (13.) – Balatonfüredi FC (11.)
Két pont választja el a csapatokat egymástól, és szeptember elején sem sokon múlott, hogy a Vidi II. pontot szerezzen a Balaton-partján. Azon a mérkőzésen Konok Zsolt öngólja jelentette a nyitányt, majd Szabó I Bence növelte a fürediek előnyét, és erre már csak igen későn tudott válaszolni Csepregi Barnabás. Hazai pályán sokkal jobb a fehérváriak mérlege, mint a Füredé idegenben, úgyhogy sanszuk van arra, hogy bezsebeljék a pontokat Imrik László tanítványai.   

2023. március 19., vasárnap 14:00
Móri SE (20.) – ZTE FC II. (14.) 

Sima, 5-1-es sikernek örülhettek legutóbb a zalaiak, most az sereghajtó pozíciójába jutott Móri SE csapata örülne az egy pontnak is.

Bicskei TC (8.) – Kaposvári Rákóczi FC (7.)
Rangadó lesz a javából! A Bicskei TC idén csak egy meccset vesztett el otthon, míg a Rákóczi FC három pont híján dupla annyit szerzett idegenben, mint a Cseri úti pályán.

Practical VLS Veszprém (2.) – Puskás Akadémia FC II. (4.)
Újfent egy hatpontos összecsapás előtt áll a csoport, dacára annak, hogy ősszel a PAFC III. 6-1-re lemosta a pályáról riválisát. Mindenesetre ezúttal háromesélyes a mérkőzés!  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában