Megye II

2023.03.16. 11:54

Minden meccsnek jelentősége van

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 16. fordulójában Északon a tavalyi bajnok Herceghalom a jelenlegi éllovas Vál csapatát fogadja, Délen pedig szomszédvári rangadót rendeznek Polgárdiban.

Káldor András

Heves csatát, és váli (sárga) győzelmet hozott ősszel a címvédő Herceghalom elleni mérkőzés

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT 

Szombaton a tavasszal makulátlan mérleggel rendelkező Bakonycsernyéhez a Pákozd csapata látogat, amely az első idei játéknapon nagy különbséggel nyert a Sárszentmihály-Masterplast otthonában, ám ettől függetlenül a házigazdák számítanak a találkozó favoritjának. A Pátka együttese harcol a dobogóért, és hazai pályán nagyobb sansza van a győzelemre, mint a két vereséggel rajtoló Sárszentmihály-Masterplast gárdájának. A Puskás Akadémia III. csapata még gólt sem kapott az elmúlt két fordulóban, de biztos, hogy nem lesz könnyű dolga a feltörekvő Etyekkel szemben, amely két döntetlent játszott tavasszal, és a listavezető Vál sem bírt velük.   

2023. március 18., szombat 15:00 

Bakonycsernye (3.) – Pákozd (11.)

2023. március 19., vasárnap, 15:00

Pátka (4.) - Sárszentmihály-Masterplast (8.), Mány II.-Csabdi (13.) – Velence SE (12.), Videoton Baráti Kör (6.) – Sárkeresztes (14.), Etyek (5.) - Puskás Akadémia III. (2.), Fehérvárcsurgó (9.) – Szár (7.), Herceghalom (10.) – Vál (1.)

AQUANTIS DÉLI CSOPORT

Egy hely, és egy pont választja el egymástól a Polgárdi, illetve a Kisláng legénységeit. A bajnoki idény kezdetén 2-0-as kislángi győzelmet ünnepelhetett a tavaly még a megyei I. osztályban vitézkedő együttes. Az utóbbi két meccsen két vereséget gyűjtöttek be, így aztán ezek alapján inkább a Polgárdi látszik esélyesebbnek a mostani párharcban. Kemény összecsapás vár a Baracsra a múlt héten Adonyban győztes Káloz ellenében, Seregélyesen pedig az előző játéknap két meglepetés eredményét produkáló csapat találkozójának kimenetele is háromesélyesnek tűnik. Fontos mérkőzés vár a tabella élén álló KK-Grain KFT.-Mezőfalva alakulatára, nyerési kényszerben vannak, mivel nyakukon van a Nagykarácsony, amely nagy valószínűséggel pontokkal zárja a Nagyvenyim elleni mérkőzését.   

2023. március 19., vasárnap, 15:00 

KK Grain KFT.-Mezőfalva (1.) – Beloiannisz (8.), Polgárdi (4.) – Kisláng (5.), Nagyvenyim (13.) – Nagykarácsony (2.), Káloz (6.) – Baracs (3.), Előszállás (9.) – Adony (7.), Seregélyes (10.) – Szabadbattyán (12.)
Szabadnapos: Aba Sárvíz (11.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában