Finn csatár is érkezik

2023.06.23. 14:00

Varga Arnold szerződést hosszabbított a Dunaújvárossal

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata az elmúlt napokban két kecsegtető átigazolással örvendeztette meg szurkolóit, Varga Arnold szerződést hosszabbított, míg Elias Elomaa személyében finn csatárt igazolt a DAB.

Beke Zsombor

Varga Arnold Dunaújvárosban marad

Forrás: Szabóné Zsedrovits Enikő / DH

Szépen formálódik az Erste Ligás Dunaújváros jövő évi kerete, az elmúlt hetekben több légiós és magyar játékost is bejelentett a klub. A legfrissebb hírnek pedig valószínűleg sok újvárosi szurkoló örült, hiszen Varga Arnold szerződést hosszabbított. A 31 éves magyar válogatott korábban játszott a Volánban, a Debrecenben, valamint az Újpestben is. Varga tavaly nyáron tért haza a DAB-hoz, 29+8 mérkőzésen 19 pontot jegyzett, ő volt az egyik „A” betűs játékos is.

Rajta kívül egy újabb légiós érkezését is bejelentette a Fejér megyei hokiklub, Elias Elomaa is Dunaújvárosban folytatja pályafutását. A tamperei születésű finn csatár sokáig hazájában játszott, az Ilves, a KOOVEE és a Tappara korosztályos együtteseiben kergette a pakkot, majd a KOOVEE és a  Mestis felnőtt gárdájában is szerepelt. 2022-ben a lengyel KH Torunhoz igazolt, ahol 40 mérkőzésen 11 gólt és 22 gólpasszt szerzett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában