Megtörte ellenfelét a fehérvári bunyós

2023.09.18. 10:21

Elsöprő győzelemmel debütált a profik között

Technikai KO-val nyerte első profi mérkőzését a fehérvári Major Milán, a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívója.

Ferencz Balázs

Major Milánt (jobbra) Turós Arnold (középen) készítette fel

Forrás: Fehérvár KSE

Major Milán a Fehérvár Küzdősport SE kötelékében sikeres amatőr pályafutást futott, minden korosztályos országos kiemelt versenyen érmet szerzett, első éves felnőttként bronzérmet zsebelt be. Ezután tért át a profik táborába, ahol a Richard Promotion szervezésében tető alá hozott nagyvenyimi gálán debütált.  

- Úgy vélem, az egész rendezvény legképzettebb versenyzője volt. Tudatos, higgadt, képzett és könyörtelen - jellemezte Major Milánt edzője, Turós Arnold. 

Major Milán fiatal kora ellenére edzőként is tevékenykedik
Forrás: Fehérvár Küzdősport SE

A 20 éves fehérvári öklöző az első pillanattól kézben tartott a mérkőzést a kisváltósúlyú Ladislav Kollár ellen (2 győzelem, 5 vereség). A négy menetesre tervezett mérkőzés elején ritmusváltásaival szép lassan lebontotta ellenfele önbizalmát. Fejen és testen is szépen megszórta ellenfelét. A második ment hajrájában a ringbíró leléptette a szlovákiai bunyóst, így Major Milán TKO-val nyerte első profi meccsét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában