Az edző marad, a sportigazgató távozik?

2023.09.20. 20:02

Juhász Roland lehet a kupabúcsú áldozata

Juhász Roland a hírek szerint beadta felmondását, s minden bizonnyal a Fehérvár FC klubvezetése el is fogadja azt.

Ferencz Balázs

Juhász Roland távozásával kapcsolatban még nem adott információt a klub

Forrás: Nemzeti Sport/archív

Fotó: Szabó Miklós

Juhász Roland, a Fehérvár FC sportigazgatója beadta felmondását a sportal.hu, és az M4Sport információi szerint. A Vidi gyengén kezdte az idei bajnokságot is - hat mérkőzésen során négy vereséget szenvedett, s csak egyszer nyert -, a Mol Magyar Kupából pedig a harmadosztályú  ESMTK ellen búcsúzott a múlt hétvégén.

Juhász Roland 2022. októberében lett a Vidi sportigazgatója, irányítása alatt majdnem kiesett az élvonalból a fehérvári együttes. A 2023/2024-es szezont sem kezdte fergetegesen a piros-kék egylet, ez vezethet a sportigazgató távozásához.

A korábbi magyar válogatott hátvéd 2013-ban igazolt a Videotonhoz, ahonnan 2020-ban vonult vissza aktív labdarúgó-pályafutásától. Két bajnoki címet szerzett a Vidivel, 2015-ben és 2018-ban. 2019-ben Magyar Kupát nyert, ötször volt bajnoki ezüstérmes, egyszer Magyar Kupa-, kétszer Ligakupa-ezüstérmes. Öt éven át volt a Vidi csapatkapitánya.

Juhász Roland távozásával kapcsolatban nem adott ki információt a klub, ahogy eddig is, hivatalos bejelentéseit saját honlapján közli.

A fehérvári együttes vezetőedzője továbbra is Bartosz Grzelak marad.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában