Változást szült az eredménytelenség

2023.10.06. 17:05

Lemondott a vezetőedző

A Hajdúnánás NK-tól elszenvedett hazai vereséget követően benyújtotta lemondását a Gárdony-Pázmánd NKK vezetőedzője, Guricsné Horváth Beáta.

Ferencz Balázs

Major Dávid vette át a gárdonyi lányok irányítását

Fotó: Kricskovics Antal

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiáról érkezett tréner a nyáron vette át a Gárdony-Pázmánd NKK NBI/B-s női kézilabdacsapatának szakmai irányítását. A felkészülést teljes egészében Guricsné Horváth Beáta vezényelte le, majd a másodosztályú bajnokság rajta előtt bizakodóan, de reálisan vázolta a célkitűzéseket. A középmezőnybe pályázott az együttes. Azonban az első öt mérkőzésen vereséget szenvedett a tóparti egylet úgy, hogy az öt bajnokiból négyet hazai környezetben vívott meg. Sorrendben a Komáromról, a Szombathelyi KKA-tól, az Eszterházy SC-től, idegenben a Szigetszentmiklóstól, legutóbb pedig a Hajdúnánás együttesétől kaptak ki a gárdonyiak. Ez utóbbi fiaskót követően nyújtotta be lemondását Guricsné Horváth Beáta, a vezetőség pedig elfogadta azt, s közös megegyezéssel szerződést bontottak. 

A gárdonyi lányok edzéseit az eddigi másodedző, Major Dávid dirigálta a héten, s megbízott edzőként a fiatal szakember irányítja a csapatot szombaton 18 órakor a PC Trade Szeged NKE elleni, idegenbeli bajnokin.

- Egy nagyon felzaklatott héten vagyunk túl, melyben engem kértek fel, hogy a soron következő mérkőzésre készítsem fel a csapatot. Ez számomra egy nagy kihívás, pláne egy ilyen sűrű versenynaptár közepén. Ennek ellenére próbáltunk a héten becsülettel felkészülni a hétvégi mérkőzésre, mert az élet nem állt meg és egy nagyon fontos rangadó vár ránk Szegeden. Bízom benne, hogy az irányításom alatt a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból - fogalmazott Major Dávid a találkozó előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában