Újabb újvárosi vereség

2023.11.01. 19:00

Egyszer sem vezetett a Kohász

A dunaújvárosi sportcsarnok használhatatlansága miatt újra albérletbe kényszerült a DKKA női kézilabdacsapata, amely Budaörsön fogadta a Praktiker Vác együttesét a K&H Liga női NB I 8. fordulójában.

Ferencz Balázs

Lakatos Petra négy gólig jutott a Vác ellen

Forrás: kohaszkezi.hu

A Dunaújvárosi Kohász KA legutóbb Mosonmagyaróváron volt pályaválasztó, ahol súlyos vereséget szenvedett. Az előző körben a Vasastól kikapó Praktiker Vác ellen igyekeztek javítani Rapatyi Tamás lányai.
Az első percekben minkét oldalon elpuskázták a támadásokat a felek, majd a negyedik percben váciak szereztek vezetést. A DKKA 2-2-nél volt utoljára partiban a vendégekkel, a jól mozgó váci falat nehezen tudták áttörni Trawczynskáék, míg a Vác könnyű gólok sorát szerezte. Biztos előnyt kovácsoltak a váciak a szünetre, öt góllal voltak jobbak harminc percnyi játék után. 
A második félidőben tovább dagadt a differencia a két együttes között, a Kohásznak esélye sem volt megközelíteni ellenfelét, a Vác tizennégy góllal nyert.
 

Dunaújvárosi Kohász KA – Praktiker Vác 21-35 (12-17)
Budaörs, 200 néző. V.: Nagy F., Túróczy J.
DKKA: Oguntoye – Krupják-Molnár 1, Horváth P., Szalai 4, Paróczy, Trawczynska 6, Agócs 2. Csere: Wéninger (kapus), Sallai 2, Moreno, Bouti, Borgyos, Lakatos 4, Nick 2, Csáki, Gajdos. Vezetőedző: Rapatyi Tamás
Vác: Bukovszki, Csizmadia (kapusok) – Marincsák 3, Csire 1, Kuczora 7/2, Bordás R. 2, Kovács A. 3, Ferenczy 2, Ballai A. 1, Ballai B. 3, Kurucz 2/1, Csíkos 4, Such 4, Bánfai 1, Kovalcsik 2. V.edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 10 ill. 2 perc
Hétméteresek: 2/2 ill. 3/3

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában