Izsák Anna szárnyalt

2024.04.23. 19:39

Nagy siker a teqball OB-n

Izsák Anna, a Puskás Akadémia FC játékosa nyerte a Nemzetközi Közszolgálati Egyetem által rendezett MOL Országos Teqball Bajnokság első fordulóját.

Szabó Róbert

Izsák Anna nagyon simán nyert a teqball OB első fordulójában

Fotó: puskasakademia.hu

A hétvégén vette kezdetét a MOL Országos Teqball Bajnokság, amelynek első fordulóját a Nemzetközi Közszolgálati Egyetemen rendezték. A bajnokságot három fordulósra tervezték és egyben világbajnoki kvalifikációs versenyként is szolgál, így fontos volt, hogy ki állhat fel a dobogóra.

A Puskás Akadémia FC is képviselteti magát az OB-n, hiszen Izsák Anna is elindult, aki gyakorlatilag végigverte a mezőnyt szombaton. Sipos Árpád tanítványa aztán a vasárnapi döntőben Janicsek Zsanettal, régi nagy riválisával került össze. 

Az első szettben Janicsek kezdte a szervát, és tízig vezetett is, de ekkor Izsák elkezdett felzárkózni, majd fordított és 12-10-re behúzta a felvonást. A másodikban aztán már 6-0-ra, majd 7-1-re is vezetett a felcsútiak versenyzője, aki innen zsinórban öt pontot szerezve 12-1-re lépte le ellenfelét és húzta be a döntőt nagyon magabiztosan.

Az esemény után Sipos Árpád a klub honlapjának elmondta, még nem dőlhetnek hátra, de nagy lépést tettek a vb-kvalifikáció felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában