Irány a playoff

2024.06.17. 10:00

Karintiát is bevették a Kiskoronázók

A Karintiai bravúrgyőzelemmel már biztos playoff résztvevő az Enthroners Football Academy csapata az AFL Division 1 ben.

Szupkai Gábor

Fotó: Fehér Gábor

A Koronázók második csapata rajt-cél győzelmet aratva verte idegenben a Carinthian Lions csapatát. 

A fehérváriak az első negyedben egy mezőnygóllal kerülte előnybe, majd ezt a második negyedben kiegyenlítette a hazai csapat, de egy touchdownal és az extraponttal 10-3-ra elhúzott az Enthroners és a félidőig nem is változott az eredmény.

A harmadik játékrészben újra egyenlített a Lions, de még ebben a negyedben újra elhúztak a Kiskoronázók, ismét egy touchdown és az értékesített extrapont után 10-17 állt az eredményjelzőn az utoló 15 perc előtt.

A negyedik negyedben sem változott a forgatókönyv. Ismét a hazaiak voltak eredményesek és 17-17-re visszajöttek, de az utolsó szó az Enthronersé lett, és bár az extrapont nem jött össze, így is nyerni tudtak a fehérváriak, 17-23.

Az Enthroners ezzel hét foruló után 4 győzelemmel és 3 vereséggel harmadik helyen áll az AFL Divízió 1-ben és már biztosan ott lesz a rájátszásban.

 

Carinthian Lions (4-4) – Fehérvár Enthroners (4-3) 17-23 (0-3, 3-7, 7-7 ,7-6)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában