Harcművészek

2024.06.11. 16:03

Regionális versennyel zártak

Fehérvár egyik legaktívabb és legeredményesebb karate klubja a Senshi Karate-Do Egyesület, amely a hétvégén Vértesszőlősön a Samu kupa Regionális karate félévzáró versennyel egy rendkívül sikeres idényt zárt a tradicionális, és a versenyzői vonalon is.

Szupkai Gábor

Fotó: Senshi Karate-Do Egyesület

Az elmúlt időszakban a különböző versenyeken összesen 241 érmet szereztek (67 arany, 86 ezüst, 88 bronz), melyek közül három az Európa-bajnokságon született, ahol Halmai Roland két bronzérmet, Gál András ezüstérmet szerzett, és a londoni versenyen is csak hajszál híján maradtak le a dobogóról. Halmai Roland tanítványával, Kiss Leventével képviselte Magyarországot és a Magyar Fudokan Karate Szövetséget Londonban. 

Az év egyik kiemelkedő eseménye a Székesfehérváron megrendezett II. Senshi Kupa volt, ahol 200 versenyző vett részt, valamint az is, hogy az egyesületnek sikerült kialakítania egy saját dojó-t, ahol immár folyamatosan, megszakítások nélkül tudnak edzeni.

A nyár sem múlik el eseménytelenül, hiszen két hét múlva megrendezik második edzőtáborukat, ahol a tradicionális elveknek megfelelően készülnek a különböző övvizsgákra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában