Továbbjutás esetén

2 órája

Olasz sztárcsapat vár a Puskásra, horvát vagy azeri a Vidire

Hétfő délután kisorsolta a Konferencia Liga-selejtező play off körének lehetséges párosításait az UEFA.

Szabó Róbert

Nem kapott megoldhatatlan feladatot a Fehérvár FC a Konferencialiga-selejtezőben

Fotó: Kricskovics Antal

A Fehérvár FC a harmadik körben a ciprusi Omonoia FC ellen lép pályára, az első mérkőzésen ezen a héten csütörtökön idegenben, míg a visszavágón jövő hét szerdán a Sóstói Stadionban. Amennyiben sikerülne a továbbjutás a székesfehérváriak a horvát NK Osijek és az azeri PFC Zira párharcának győztesével küzdhetnének meg a sorozat selejtezőjének utolsó, play off körében a csoportkörös szereplésért.

A Puskás Akadémia FC szintén a harmadik körben érdekelt, ahol az örmény Ararat-Armeniával csap össze előbb most csütörtökön idegenben, majd egy hét múlva szintén csütörtökön a Pancho Arénában. A felcsútiaknak nem lesz könnyű dolguk továbbjutás esetén, hiszen ellenfele a sorozat tavalyi döntőse, a Ferencváros csoportkörös riválisa, az olasz Fiorentina lenne.

A feladat egyik csapatunknak sem egyszerű, azonban előbb a harmadik kör akadályát kell sikerrel venni az álmodozás előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában