Két év után búcsúzik

2 órája

Óriási érvágás, kulcsember távozhat a Viditől

A Nemzeti Sport értesülései szerint Schön Szabolcs távozik a Fehérvár FC-től és Angliába igazol.

Szabó Róbert

Ennyi volt Schön Szabolcs Vidis pályafutása?

Fotó: Kricskovics Antal

A lap úgy tudja, a szerdai Sumqayit FK elleni mérkőzésen lépett pályára utoljára a Vidiben Schön Szabolcs, akinek átigazolásáról már megszületett a szóbeli megállapodás. A 23 esztendős futballista a hír szerint a jelenleg az angol harmadosztályban szereplő, korábban a Premier League-ben is futballozó, négyszeres FA-kupa győztes Bolton Wanderersnél folytatja pályafutását.

A The Bolton News volt az első, amely megírta hogy a Bolton egy Konferencialiga-selejtezős csapattól igazolhat játékost. Schönnek 2025 nyarán járna le a szerződése a Vidinél, amely így most még értékesíteni tudja a 2022-ben az FC Dallastól érkező játékos játékjogát. Korábban a német másodosztályú Darmstadt is érdeklődött iránta, viszont az angolok lehetnek a végső befutók.

Schön Szabolcs az elmúlt két évben 57 mérkőzésen lépett pályára a Fehérvár FC-ben amelyeken 4 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában