Több millió forintot is elverhetett

2 órája

Nem sajnálta a pénzt a luxusbulikra Magyar Péter

A Tisza Párt vezére az utóbbi időben milliókat is elszórhatott luxuspartikra. Az Ötkertben, az ukrán alvilág budai diszkójában és a Sziget Fesztiválon is a legdrágább szolgáltatásokat vette igénybe. Közel félmilliós pezsgő, VIP-szoba, exkluzív szolgálatatások. Az Origo összegyűjtötte, mennyit költhetett Magyar Péter a luxuspartikon.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Az Origo arról cikkez, hogy Magyar Péter diszkóbotránya csak a kezdete volt annak az ámokfutásnak, amit a baloldali politikus azóta egyre durvábban űz. A portál szerint a politikus az Ötkertben – ahol kiskorú lányoknak tett perverz szexuális ajánlatokat részegen – is a luxust kereste, elképesztő összegeket költhetett drága pezsgőre, italokra, de azóta már az ukrán alvilág kedvenc szórakozóhelyén és a Sziget fesztivál VIP-jében is elképesztő összegeket fizethetett ki a luxusérzésért.

Magyar Péter az utóbbi időben egyre többször vetkőzik ki magából és viselkedik botrányosan. Amióta kidobta barátnőjét, sorra járja az éjszakai luxushelyeket. Számtalan cselekedetével mutatta meg, mennyire szereti a drága dolgokat, imádja, ha nagyon fontos embernek érezheti magát, és luxuskörülmények között bulizhat és ismerkedhet fiatal nőkkel. 

Az Origo most összegyűjtötte, mennyit költhetett Magyar Péter a három szórakozóhelyen.

Több százezer forintos forintos whisky, Dom Perignon pezsgő

Magyar Péter az Ötkertben kiskorú lányokat zaklatott, csúszott-mászott egy sikongató tinilány lábai között – az erről készült videót itt találja –, és a buli végén részegen egy civil mobiltelefonját is ellopta, azt végül a Dunába dobta. 

Amint arról a portál meggyőzödött, a szórakozóhelyre főként fiatal lányok járnak – az erről készült videót itt lehet megnézni – uganakkor az Origo részletesen feltérképezte az árakat is abban a klubban, ahol a baloldali politikus botrányt csinált. 

A legdrágább whiskey-ből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából húszezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni.

Szemtanúk szerint Magyar Péter a sör mellett ezekből is fogyaszthatott. 

Ugyanott  

75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Mindezek alapján elmondható, hogy ezen a belvárosi szórakozóhelyen dúsgazdag emberek fordulnak meg, akik egy-egy este alatt szinte egy vagyont költhetnek el. Úgy tűnik, Magyar Péter ilyen helyen érzi jól magát, mivel ő megteheti, hogy milliókat költsön el italokra. Miközben egyébként az agresszív baloldali Magyar az elitet szidja, addig ő maga luxulszórakozóhelyeket látogat. 

Az Origo azt is megírta, hogy Magyar Péter a Metropol információi szerint egy, az alvilághoz köthető budai luxus-szórakozóhelyen tartott privát bulit nemrégiben. A bulin csak azok vehettek részt, akik előzetesen regisztráltak, majd pedig komoly belépőt fizettek a luxusdiszkóban. A honlapjuk szerint a klub exkluzív és „speciális” szolgáltatásokat nyújt vendégeinek. A lap megemlíti, hogy a budai luxus-szórakozóhelyről azt kell tudni, hogy a lokál korábbi tulajdonosa Vizoviczki László volt, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. 

További részletekért és az eredeti cikkért kattintson IDE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában