Óbudai botrány

2 órája

Szabó Tímea mentegeti a korrupciós ügy miatt letartóztatott Kiss Lászlót

A Mandiner cikke szerint a Párbeszéd politikusa számára a balliberális oldalon nyilvánvalóan mindenki tisztességes.

MW

Szabó Tímea, a Párbeszéd vezérszónoka felszólal a második gyermekvédelmi törvénycsomag általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. április 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Teljes mellszélességgel állt ki az óbudai korrupciós botrány kapcsán hivatali vesztegetéssel valamint más bűncselekményekkel gyanúsított Kiss László DK-s polgármester mellett a körzet párbeszédes országgyűlési képviselője Szabó Tímea a közösségi oldalán – vette észre a Mandiner.

A baloldali politikus szerint

Kiss tisztességesen, a III. kerületi lakosok érdekében dolgozik. Őrizetbe vétele aljas politikai provokáció, az '50-es évek legsötétebb időszakára emlékeztető leszámolás.

Mindeközben Szabó Tímea a 2010-es kormányváltás óta előszeretettel gyanúsítgatja korrupcióval a kormányoldalt, de most, hogy a saját oldalának képviselőjével szemben merült fel ez a gyanú, már rögtön a hatóságokat vádolja – jegyezte meg a lap.

Bús Balázs kormánypárti politikus a közösségi oldalán rámutatott, hogy Karácsony Gergely és Szabó Tímea hallgatása azért is beszédes, mert Szabó kampányfőnökét és Karácsony két listás jelöltjét is letartóztatták.

További részletekért kattintson.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában