szponzorált tartalom

2021.05.07. 17:04

Mondja el sikertörténetét!

Meséljen cégéről és a sikerhez vezető útról.

A Mediaworks Hungary Zrt. a Fejér Megyei Hírlap és a Dunaújvárosi Hírlap kiadója, olvasói igényeinek eleget téve májusban új magazinnal készül megjelenni, FÉRFIAK fókuszban címmel.

PR-cikket szeretnék

 

Különszámunkban olyan férfiakat kívánunk megszólaltatni, akik nem mindennapi eredményekkel büszkélkedhetnek. Érdekes és hétköznapi történeteket szeretnénk megosztani előfizetőinkkel, mely sokunk számára motivációt jelenthet céljaink eléréséhez! A kitartó munka mögött emberek vannak, akik szívesen mesélnek arról, miképpen indultak el a sikerhez vezető úton és mit tesznek akkor, ha épp nem munkával töltik az idejüket!

A magazin A4 formátumú, matt műnyomó papíron jelenik meg, a napilapok mellékleteként, továbbá olvasható lesz a feol.hu és a duol.hu hírportálon is.

Megjelenés: 2021. június 18.

Lapzárta: 2021. május 31. 15 óra

A hirdetések formai követelménye:

CMYK, min.300 dpi, JPEG/TIFF/PDF.

A 210*297 mm méretű hirdetéseket 5mm kifutóval kell ellátni. Igény esetén a megjelentetni kívánt agyagot megszerkesztjük, esetleges pr-cikk megírásához újságírót biztosítunk térítésmentesen!

Hirdetni szeretnék

 

Lapozza fel Komárom-Esztergom megyei kiadványunkat

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában